Loading

Support Officer/Office Manager

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Support Officer/Office Manager

CaseCompany is een e-commerce bedrijf dat zich specialiseert in smartphone accessoires. De voorbije jaren zijn we uitgegroeid van een klein eenmansbedrijf naar een internationale speler met klanten uit alle hoeken van de wereld. Bij CaseCompany krijg je de kans om je eigen job vorm te geven. We zijn een jong bedrijf waar initiatief sterk wordt aangemoedigd. Denk jij dat het beter kan, dan horen we het graag!

Verantwoordelijkheden:

Jij wordt het spilfiguur bij CaseCompany. Klanten kunnen bij jou terecht met allerhande vragen over onze producten en hun bestellingen. Jij staat ze met raad en daad bij om ervoor te zorgen dat iedere klant met een glimlach onze webshop verlaat. Dit doe je via e-mail, sociale media, chat en telefoon. Daarnaast hou je ook de touwtjes stevig in handen wat ons kantoor betreft. Je ondersteunt het team met allerlei administratieve taken zoals sorteren van boekhouding, het opmaken van offertes voor onze B2B-klanten, het opmaken van blogposts enz. We verwachten dat je kritisch bent ingesteld. Je job optimaliseren en vormgeven is óók één van je verantwoordelijkheden. Dit is een functie die constant in verandering is, we zijn dan ook op zoek naar een manusje van alles. 

Profiel

Wat wij zoeken:

 • Je bent een talenknobbel: we communiceren met onze klanten in het Nederlands, Frans en Engels. Zowel geschreven als gesproken.
 • Je bent sterk in communicatie: je communiceert niet alleen foutloos maar je doet dat ook op een efficiënte en duidelijke manier.
 • Je kan oplossingsgericht denken: je helpt niet alleen klanten hun problemen op te lossen, je denkt ook mee naar oplossingen voor het hele bedrijf. Jouw input telt!
 • Je kan met een PC werken: het is nogal voor de hand liggend, maar in deze functie zal je veel verschillende computertaken op jou nemen. Je bent iemand die snel nieuwe software onder de knie hebt.
 • Je bent grappig: wij lachen al eens graag, dus wij hopen dat je het niet te erg vindt om met een bende flauwe plezanten opgescheept te zitten.

Job gerelateerde competenties:

Klanten bijstaan met vragen en problemen (leveringen, garantietermijnen).
Vragen via mail beantwoorden (informatie geven over onze producten en bestellingen van klanten).
Bestellingen plaatsten (kantoorbenodigdheden).
Administratieve taken kunnen uitvoeren (boekhouding voorbereiden, facturen betalen)
Sociale media beheren (instagramposts maken of voorzien van bijschrift)

Persoonsgebonden competenties:

 • In een team kunnen werken maar ook je plan kunnen trekken.
 • Commercieel ingesteld zijn
 • Klantgericht zijn
 • Kritisch ingesteld zijn
 • Flexibel zijn
 • Leergierig zijn

Aanbod:

Je krijgt de kans om je stempel te drukken op een jong en dynamisch bedrijf waarin innovatie centraal staat
Een halftijdse job (1/2) met extra legale voordelen (maaltijdcheques, ecocheques, 13de maand en een iPhone)
Een aangename werkomgeving in een gloednieuw kantoor in hartje Gent.
Om te beginnen krijg je van ons een tijdelijk contract van 6 maanden. Loopt alles goed dan volgt een contract van onbepaalde duur.


We zijn op zoek naar iemand die snel kan starten. De deadline voor sollicitanten is 06/09/2019. Mail ons dus zo snel mogelijk met je CV en motivatiebrief. Sollicitanten kunnen terecht op gert@casecompany.world.